LEVERINGSBETINGELSER

Varen leveres som udgangspunkt til kantstenen. Det er nødvendigt med fast underlag (fliser, asfalt, beton eller lignende)

Træpillerne leveres med et vogntog der består af trækker, trailer og truck. Samlet længde: ca. 20 mtr.

Træpillerne levers inden for 12 arbejdsdage fra bestilling af fragten, under forudsætning af at leverandøren har dem til disposition.

Nødvendig arbejdsplads til trucken: Min: Højde 280 cm. Min: Bredde 260 cm. Derudover skal terrænet være kørefast, belæsset truck vejer ca 3 Ton.

Vi leverer gerne i carporte, redskabsrum, lader og lignende steder. Dog kan vi ikke indestå for skader på belægninger af nogen art. Generelt er kørsel på kundens matrikel på kundens eget ansvar og vi kan ikke drages til ansvar for skader af nogen art.

Vi skubber gerne træpillerne ind på et plant gulv, men vi kan ikke stå inde for om pallerne kan holde til det, ligesom vi ikke kan garantere at der ikke går hul på enkelte poser.

I rubrikken "Kommentar til leveringen" kan du som kunden oplyse om eventuelle ønsker om leveringen. Vi tager forbehold for at vor chauffør skønner det er muligt. Hvis han skønner det ikke er muligt, forbeholder vi os ret til at afsætte varen, hvor han skønner det er mest hensigtsmæssig.

Rul til toppen